Italiano  |  English  |  Român  |  Български
THE PROJECT PARTNERS GALLERY MEDIA REVIEWS
 
 
ARIES
ARIES
 
 
  Welcome!

Organizat de: comitatul teritorial Uisp - Ciriè Settimo Chivasso (Torino, Italia), Fundația "Courage" din Plovdiv (Bulgaria), Asociația Romȃnӑ pentru Sport și culturӑ (Romania), Bulgar. – Oesterreih. Kulturvereingraz (Austria)
 
  "Aries Project" ȋnseamnӑ un picior, o palmӑ, o rachetӑ sau un șah-mat dat rasismului...

18 luni de sport pentru a lupta ȋmpotriva discriminӑrii și a inegalitӑților, 18 luni de sport ȋn zone europene grele și defavorizate, 18 luni de sport pe teritorii multietnice ȋn care ce ȋncearcӑ sӑ se ridice bazele democrației europene bazatӑ pe drepturi. Provocarea interesantӑ a creatorilor și organizatorilor proiectului "Aries" este: crearea unei unitӑți ȋntre popoare, lupta ȋmpotriva stereotipurilor și prejudecӑților, respingerea violenței pentru a o ȋnlocui cu purul spirit competitiv sportiv. Sportul poate fi vӑzut ca sinonim al prevenirii: o apӑrare ȋmpotriva bolilor fizice, dar și un scut ȋmpotriva celei mai teribile rӑni ale omenirii: rasismul

Se practicӑ sport pentru a ȋmputernici fizicul și mintea... se poate practica sport pentru a ȋmputernici vecinӑtatea ȋntre popoare. Un site pentru a explica proiectul, un fansclub pe facebook pentru a discuta, a interacționa, a reflecta ȋmpreunӑ asupra rasismului.

Aries Project, un proiect irezistibil cu un gȃnd hotӑrȃt: "Against racism through sports".
 
  design and coding by Recode_ARIES 2010 All rights reserved.